Dagsmedlemskap, hur och varför på Reddit.

En användare på Reddit undrar hur det kommer sig att det är svårt att komma i  kontakt med cigarrklubbar av olika slag och får snabbt svar.

"Varit med och skapat cigarrklubbar och drivit cigarrklubbar.

Största problemet med klubbarna och varför man inte riktigt skyltar med det är att det typ är en gråzon regelmässigt.

Man får ju egentligen inte röka inomhus men är det ett privat sällskap samt privatägd ställe så går det bra om ägaren av stället är OK med det. Problemet som också uppstår är att man inte kan komma och gå hur som helst utan måste vara medlem på någon sätt för att räknas in i det privata sällskapet. Därför tar alla cigarrklubbar någon avgift, vare sig det är ett "dagsmedlemsskap" eller årsavgift. Därför är det lite "hemligt" av sig. [...]

Är du i närheten av Uppsala så PMa mig så kan du komma och röka med oss!"

Bortsett från uppenbara faktafel, som att rökförbudet inomhus är absolut men att det är tillåtet att röka inomhus förutsatt att stället är privatägt och ägaren är okej med det ger det en inblick i tankesättet.

Redaktionen. 

Publicerad: 2024-10-01, klockan 07:30.

Stötta oss

Vill du stödja vår redaktion kan du välja att göra det via Swish: 123 697 24 67 eller genom engångsdonation med kort, bara att följa länken! Vill du bli månadsgivare erbjuds den möjligheten med på samma sida, följ länken! Tänk på att detta är en donation från din sida utan någon motprestation från vår sida. Tänk också på att vi pratar aldrig om vilka som är våra kunder, det omfattar även dig som donator.