Arbeta/dinera

Bilderna nedan är inte längre aktuella, givet att vi flyttar till en ny lokal den 1 januari 2022 kommer möjligheterna finnas kvar men rummen att förändra skepnad.

I den inre loungen har vi ett långbord som i icke-coronatider sväljer 8-9 personer. I dagsläget har vi plockat bort en del stolar, är man lite fiffig kan man sitta fyra personer runt bordet med minst en meter till den andra (givet att man sitter i mitten på varje ända).

Inre lounge

Loungen fungerar utmärkt att dinera i, medhavd mat i allehanda former går bra. Vill man fräsa till det har vi menyer från både Den Gyldene Freden och Cultur Bar på plats. Här kan man beställa mat i förväg och möjligheten att konvertera den inre loungen till en chambre séparée är faktiskt en möjlighet för medlemmar. Här har vi även möjlighet att använda oss av ordet möjlighet i allehanda former (men vi avstår i varje fall i någon mån).

Cigarrklubbe Cultur Bar Den Gyldene Freden.

Sen kan vi förstås erbjuda mindre sexiga men ack så nödvändiga alternativ. På dagtid rymmer medlemmar hit för att arbeta, vill du läsa i lugn och ro, eller skriva utan att bli störd är det här en superb plats att vara på. Vare sig du vill röka eller avstå är helt och håller upp till dig.

Här finns det bland annat en skrivare, scanner och kopieringsmaskein som medlemmarna kan använda för att skriva ut.

Skrivare inre lounge

Och övrigt kontorsmaterial, tejp, gem (notera den finfina märkpennan från Biltema och postitlappar modell iphone från Lidl), men det finns en del kontorsmaterial som du kan använda dig av.

Och som lök på laxen en antik hålslagare.

Hålslagare

Pottan är mer för känslans skull. Du bör planera din blåsa så att du kan gå på toaletten i god tid utan att den ska behöva brukas.   

Internet har lagom fräs för ett flertal Zoomare (samtidigt).