Eventkalender

Under 2022 har vi följande event planerade (preliminära datum):

April 2022. Invigning av den nya lokalen. Genomförd.

Belägra bastun i Tanto för en medlemskväll med cigarr, bastubad och grill.

Ett palettevent på klubben av medlemmar och för medlemmar. Vi införskaffar på egen hand nödvändigt material samt väljer ut cigarrer som vi gemensamt ska lära känna. Vi har ju ett flertal proffs på detta i medlemsväg så vi kan hjälpas åt.

Medlemmarna har en båt som de ställer till Klubbens förfogande. En dag i skärgården med grill, bad och cigarr.

Snusmuseet (en avdelning har tydligen fokuserat på den lilla cigarrtillverkningen som historiskt har existerat i Sverige).

Pernod & Ricard kommer och håller en whiskeyprovning.

Mackmyra har krattat manegen och ger oss tillgång till båttransport tur och retur och sin facilitet på Fjäderholmarna där vi dinerar på restaurangen. Det ryktas om både whiskeyprovning, Chambre Separé osv.

Elin & Ebba från TM kvalitetsviner håller ett vinevent med fokus på ekologiska viner (Presidenten har smakat på deras ekologiska bubbel – det är bisarrt gott).

Elisabeth Eklund, tidigare ambassadör på Kuba numera Ambassadör för samtliga länder i Karibien (bl.a Dominikanska, Nicaragua, etc. totalt 16 länder) kommer och föreläser för oss om de cigarrproducerande länderna (tobaksexport är utrikespolitik för de så det är en intressant approach).

Årets sista event, Vinterherfen – sittande – inomhus på klubben i slutet på november (tack vare rökrummet och glas kan vi hålla artister och mikrofoner utanför rökrummet och högtalare och gäster innanför).