Eventkalender

Under 2023 har vi följande event avklarade och planerade för våra medlemmar  (preliminära datum):

Nästintill varje onsdag har vi onsdagspub, det är inget event, det är en möjlighet för skrock och samkväm. Folk ramlar in och ut. Den som vill kontemplera på egen hand håller sig borta då och den som är i behov av att socialisera dyker upp.

Den tjugonde januari äter vi ostron, dricker vodka och bubbel och beter oss allmänt nyrikt under årets fattigaste månad (5 dagar innan lön tom). Genomfört.

Den tjugonde februari frossar vi i ostar en masse från Winjas grosshandel och sköljer ner det med allehanda desertviner. Genomfört.

Den tjugonionde mars äter vi fejksniglar, dricker rödpang och äter surdegsbröd. Carina Eneroth som driver Skomakeri Framåt i Gamla Stan (Kunglig Hovleverantör för den intresserade och det är ju liksom lagom värdigt sällskap för oss) kommer till oss och pratar och visar om denna mycket ädla konst och hjälper oss att nörda ännu mer. Genomfört.

Vill du läsa mer om hur du blir medlem kan du göra det här! Vill du mjukstarta med att gå på på vårt öppna hus för allmänheten kan du läsa mer om det här!

Eventkalender för 2023 (fylls på löpande):

Den tionde man kör vi en onsdagspubskombo. En medlem har en restaurang, vi lägger beställningar och får hit maten och får en resa i asiatiska smaker.

Den femtonde juni smyger vi in midsommar. Sill, säsongens första (och dyraste) färskpotatis. Gubbröra (och allmänt gubberi). Nubbe!

Den tjugonionde augusti är det kombinerad kräftskiva och fejksurströmming (det är för den oinvigde inte enbart ett svenskt fenomen, utan andra länder har mer eller mindre samma stuk men med olika fermenteringstekniker (och olika sorters fisk). Resultatet är sjukt salt fisk (utan surströmmingsdoften) som äts på samma sätt. Tunnbröd, potatis, smör, lök och bärs.  

Den fjärde oktober blir det ett kaviarevent på klubben. Vi äter Osettra, dricker bubbel och extremt nedkyld Grey Goose medelst cigarr och skrock. En medlem kom med förslag och ordnar med prepp. Vi ska försöka göra detta utan att bryta mot några embargon. Här hittar du lite bilder från förra års kaviarevent!

Den tjugofemte oktober har vi en pokerturnering (med högst symboliska summor). Till det dinerar vi hämtpizza och blaskig bärs.

Årets sista event, går av stapeln den andra december Vinterherfen – sittande – inomhus på klubben i början på december (tack vare rökrummet och glas kan vi hålla artister och mikrofoner utanför rökrummet och högtalare och gäster innanför). Detaljer kring vad som gäller och vem som uppträder blir publikt allteftersom. Just nu är det enbart datumet som är spikat.

Eventkalender för 2024 (fylls på löpande):

Den nittonde januari äter vi ostron, dricker vodka och bubbel och beter oss allmänt nyrikt under årets fattigaste månad (6 dagar innan lön tom).

Den tjugonde februari frossar vi i ostar en masse från Winjas grosshandel och sköljer ner det med allehanda desertviner.

Den tjugoåttonde mars äter vi ärtsoppa och dricker punsch (varm förstås).

Den tjugonde april åker vi helikopter från Bromma till en ö av mer privat karaktär där vi grillar själva och blossar för Kung och fosterland.

2024 års resa går av stapeln till (inte klubbat än) men du kan läsa om fler detaljer här när det är officiellt!