Eventkalender

Under 2023 har vi följande event avklarade och planerade för våra medlemmar  (preliminära datum):

Nästintill varje onsdag har vi onsdagspub, det är inget event, det är en möjlighet för skrock och samkväm. Folk ramlar in och ut. Den som vill kontemplera på egen hand håller sig borta då och den som är i behov av att socialisera dyker upp.

Vill du läsa mer om hur du blir medlem kan du göra det här! Vill du mjukstarta med att gå på på vårt öppna hus för allmänheten kan du läsa mer om det här!

Eventkalender för 2023 (fylls på löpande):

Den tjugofemte oktober har vi en pokerturnering (med högst symboliska summor). Till det dinerar vi gåslever på rostat bröd och cornichoner och dricker rödpang eller bubblor.

Årets sista event, går av stapeln den andra december Vinterherfen – sittande – inomhus på klubben i början på december (tack vare rökrummet och glas kan vi hålla artister och mikrofoner utanför rökrummet och högtalare och gäster innanför). Detaljer kring vad som gäller och vem som uppträder blir publikt allteftersom. Just nu är det enbart datumet som är spikat.

Eventkalender för 2024 (fylls på löpande):

Den nittonde januari äter vi ostron, dricker vodka och bubbel och beter oss allmänt nyrikt under årets fattigaste månad (6 dagar innan lön tom).

Den tjugonde februari frossar vi i ostar en masse från Winjas grosshandel och sköljer ner det med allehanda desertviner.

Den tjugoåttonde mars äter vi ärtsoppa och dricker punsch (varm förstås).

Den tjugonde april åker vi helikopter från Bromma till en ö av mer privat karaktär där vi grillar själva och blossar för Kung och fosterland.

Den trettonde juni smyger vi in midsommar. Smörgåstårta från Wijnjas. Nubbe! 

Den tjugosjunde augusti är det kräftskiva, västerbotten, nubbe och bärs.

Den andra oktober blir det ett kaviarevent på klubben. Vi äter Osettra, dricker bubbel och extremt nedkyld Grey Goose medelst cigarr och skrock. En medlem kom med förslag och ordnar med prepp. Vi ska försöka göra detta utan att bryta mot några embargon. Här hittar du lite bilder från förra års kaviarevent!

 2024 års resa går av stapeln till (inte klubbat än) men du kan läsa om fler detaljer här när det är officiellt!