Eventkalender

Under 2022 har vi följande för våra medlemmar event planerade (preliminära datum):

Nästintill varje onsdag har vi onsdagspub, det är inget event, det är en möjlighet för skrock och samkväm. Folk ramlar in och ut. Den som vill kontemplera på egen hand håller sig borta då och den som är i behov av att socialisera dyker upp.

April. Invigning av den nya lokalen. Genomförd.

Den femte oktober blir det ett kaviarevent på klubben. Vi äter Osettra, dricker bubbel och extremt nedkyld Grey Goose medelst cigarr och skrock. En medlem kom med förslag och ordnar med prepp. Vi ska försöka göra detta utan att bryta mot några embargon.

Den tjugosjunde oktober har vi en pokerturnering (med högst symboliska summor). Innan det äter vi Devils Kidneys enligt Presidentens recept. Till det dricker vi Black Velvet (lika delar Guiness och lika delar Champagne).

Årets sista event, går av stapeln den tjugosjätte november Vinterherfen – sittande – inomhus på klubben i slutet på november (tack vare rökrummet och glas kan vi hålla artister och mikrofoner utanför rökrummet och högtalare och gäster innanför).

Under början på 2023 kommer förhoppningsvis Elisabeth Eklund, tidigare ambassadör på Kuba samt Ambassadör för samtliga länder i Karibien (bl.a Dominikanska, Nicaragua, etc. totalt 16 länder) kommer och föreläser för oss om de cigarrproducerande länderna (tobaksexport är utrikespolitik för de så det är en intressant approach). I dagsläget är hon Ambassadör i Portugal.

Vill du läsa mer om hur du blir medlem kan du göra det här!