Eventkalender

Under 2024 har vi följande event avklarade och planerade för våra medlemmar  (preliminära datum):

Nästintill varje onsdag har vi onsdagspub, det är inget event, det är en möjlighet för skrock och samkväm. Folk ramlar in och ut. Den som vill kontemplera på egen hand håller sig borta då och den som är i behov av att socialisera dyker upp.

Vill du läsa mer om hur du blir medlem kan du göra det här! Vill du mjukstarta med att gå på på vårt öppna hus för allmänheten kan du läsa mer om det här!

Eventen sker utanför rökrummet i vår matsal eftersom det är förbjudet även för privata medlemsklubbar att tillåta mat och dryck i rökrummet. Du kan läsa mer om det här!

Eventkalender för 2024:

Den tjugonde april åker vi helikopter från Bromma till en ö av mer privat karaktär där vi grillar själva och kalasar för Kung och fosterland.

Den trettonde juni smyger vi in midsommar. Smörgåstårta från Wijnjas. Nubbe! 

Den tjugosjunde augusti är det kräftskiva, västerbotten, nubbe och bärs.

Den andra oktober blir det ett kaviarevent på klubben. Vi äter Osettra, dricker bubbel och extremt nedkyld Grey Goose medelst skrock. Här hittar du lite bilder från förra års kaviarevent!

Årets sista event, går av stapeln den 30 november Vinterherfen – sittande – inomhus på klubben i början på december. Detaljer kring vad som gäller och vem som uppträder blir publikt allteftersom. Just nu är det enbart datumet som är spikat.

Eventkalender för 2025 (fylls på löpande):

Den tjugonde januari äter vi ostron, dricker vodka och bubbel och beter oss allmänt nyrikt under årets fattigaste månad (5 dagar innan lön tom).

Den nittonde februari frossar vi i ostar en masse från Winjas grosshandel och sköljer ner det med allehanda desertviner.

Den tjugosjätte mars äter vi gåslever, tryffel & tartufata och dricker rödpang.

2025 års resa går av stapeln till New York eller San Sebastian troligtvis men du kan läsa om fler detaljer här när det är klubbat!