FAQ

Jag bor i långtbortistan, vi har aldrig träffats och jag vill gärna skriva på ett avtal och betala online, går det?

Nej, nej, nej och åter nej. Alla nya medlemmar ska inställa sig på klubben, skriva på ett fysiskt avtal, betala på plats. 

Okej, jag förstår, jag vill gärna betala kontant, går det?

Vi tar inte emot några kontanter under några som helst omständigheter. Klubben är helt kontantfri.

Jag vill gärna röka mina egna cigarrer, går det, eller måste jag handla av er?

Vi är ingen cigarrbutik, det är mycket välkommet att ta med sig egna cigarrer, eller annat som man vill konsumera. Låt förnuftet styra dock, du kanske ska skippa kräftorna och spadet, det luktar ju som bekant inte hallon när det får stå i soporna över en helg.

Hur snabbt får man svar?

Vi har som målsättning att skynda långsamt. Medlemmar får svar på sina frågor enligt gängse konvention. För övriga så tar vi det lugnt. Vi känner efter och det ska kännas bra innan man blir insläppt. Eller ens tilltalad.

Jag vill nå er för en intervju, hur gör jag?

Låtom oss göra edert liv enkelt genom att citera Mossad "Vi kan varken bekräfta, dementera eller kommentera din fråga/påstående och för det fall vi har kännedom i ärendet är det belagt med sekretess".

Hur betalar jag?

Med kort eller Swish. Vi är helt kontantfria.

När tar ni helg?

Klubben tar aldrig helg. Eventuell personal arbetar när den blir tillsagd. Ledningsgruppen och kundtjänst arbetar vardagar kontorstider (om andan faller på).

Hur gör ni med returer?

Som sig bör. Inte alls. Alla köp sker på plats hos, ergo ingen returrätt.

Ni skiljer inte på de/dem, är ni helt tappade?

Svar nej. Men de låter lika i subjekt och objektform för att använda lekmannatermer (vill man vara mindre lekman kan man säga att de har samma fonetiska realisering trots att de gör olika saker). Och med tanke på att ungdomen inte behärskar fenomenet så finns det ingen vidare mening med att redan förvirra de som är förvirrade så att säga.

Ni skriver smaxak och oxå konstigt, kan ni inte stava?

Far och flyg. X och KS är 2 olika typer av grafem för att uttrycka ett fonem som beter sig exakt (sic!) likadant i munnen. Språkpoliser gör bäst i att hålla sig på behörigt avstånd.