Svensexa-Möhippa

Vill ni göra något på er svenhippa (eller ett företag, grupp eller vilken konstellation ni än må vara) så är ni välkomna att höra av er. Det är förhållandevis enkelt och straightforward:

- Vi tillåter att ni tar med er egen alkohol som ni får konsumera hos oss. Mat och dryck får däremot inte följa med i rökrummet. Inte musik eller annan underhållning.

- Snask och läskeblask finns att köpa hos oss.

- Ni får tillträde till klubben i 120 minuter. Första halvtimmen pratar vi gemensamt utanför rökrummet medan ni skålar i er medhavda dryck. Vi pratar allmänt om lite regler och det vi ska göra tillsammans.

- Sedan går vi in i rökrummet, där vi pratar om det ni ska röka och lite kring hur man tillverkar cigarrer, historia och en och annan skröna. Tänk er en vinprovning men med fler restriktioner om vad man får och inte får säga. Där håller vi till 45 minuter ungefär, sen går vi ut ur rökrummet. Tar oss ett glas och rensar paletten lite och försöker landa lite.

Vårt rökrum klarar 18 personer (utifrån luftreningsperspektiv). 

Ni får äran att träffa Presidenten, det är han som håller i hela kalaset.

Tänk dock på att ni får ta med era egna cigarrer, vi saknar tobakstillstånd och säljer inga cigarrer här. Ni kommer att få vägledning av kundtjänst och lite olika butiker eller hemsidor som ni kan handla ifrån. Prisläget är en vanlig missuppfattning. Vi kommer troligtvis lägga oss på 50-75 svenska pengar (som Ingvar Kamprad - Ikeas grundare om du tillhör ungdomen och inte vet det - kallade kronor) får du en kubansk cigarr.

Priset för att husera hos oss är 5000 kronor (inklusive moms) oavsett hur många ni är. Betalning sker i förskott.

För bokning så maila in datum, starttid, som är av intresse och ditt telefonnummer och hur många ni är i sällskapet så börjar vi där.

Maila oss på: info@cigarrklubben.se 

Ångerrätten gäller inte för den här typen av tjänster. Det är en juridisk kombination av en evenemangsbiljett och restaurangbokning. Vid utebliven ankomst (så kallad no-show) eller avbokningar sker inga återbetalningar.

Ett bra tips är att inte vara alltför förfriskad när man kommer hit. Vi håller på mer med smak än med fylla när det kommer till alkohol. Vi har vakter i dörren så är man för marinerad i alkohol så kommer man inte bli insläppt. Det återbetalas inget för det fall det skulle ske.

Är bruden (eller brudgummen, vi diskriminerar inte) gravid är det kanske bättre att göra något annat. Foster och rökrum är en god kombination år 1912. Men inte idag. Åldersgränsen är förstås 18 år. Går man och bowlar kan man ibland ha med sig ett barn i famnen. Det är högst olämpligt hos oss. Eller rättare sagt absolut förbjudet.