Svensexa-Möhippa

Vill ni göra något kul och unikt på er svenhippa så är ni välkomna att höra av er. Det är förhållandevis enkelt och straightforward:

- Vi tillåter att ni tar med er egen alkohol som ni får konsumera hos oss. Mat och dryck får däremot inte följa med i rökrummet. Inte musik eller annan underhållning.

- Snask och läskeblask finns att köpa hos oss.

- Ni får tillträde till klubben i 90 minuter. Första halvtimmen pratar vi gemensamt utanför rökrummet medan ni skålar i er medhavda dryck. Vi pratar allmänt om lite regler och det vi ska göra tillsammans.

- Sedan går vi in i rökrummet, där vi pratar om det ni ska röka och lite kring hur man tillverkar cigarrer, historia och en och annan skröna. Tänk er en vinprovning.

Under tiden ni är hos oss är klubben att anse som en allmän plats. Det innebär att rökrummet är modifierat till storleken 8,4 kvadratmeter för att fungera i linje med lagstiftningen.

Vårt rökrum klarar 18 personer (utifrån luftreningsperspektiv). Det är dock aningen tajt på 8,4 kvaddar men det är mer en riktlinje på hur många vi klarar. Vi möblerar utifrån hur många ni är och i värsta fall får någon stackare stå upp.

Ni får äran att träffa Presidenten, det är han som håller i hela kalaset.

Tänk dock på att ni får ta med era egna cigarrer, vi saknar tobakstillstånd och säljer inga cigarrer här. Ni kommer att få tips på vad som passar er (i styrka, storlek etc) av kundtjänst och lite olika butiker eller hemsidor som ni kan handla ifrån.

Priset är 4000 kronor (inklusive moms) oavsett hur många ni är. Betalning sker i förskott.

För bokning så maila in datum, starttid, som är av intresse och ditt telefonnummer och hur många ni är i sällskapet så börjar vi där.

Maila oss på: info@cigarrklubben.se 

Ångerrätten gäller inte för den här typen av tjänster. Det är en juridisk kombination av en evenemangsbiljett och restaurangbokning. Vid utebliven ankomst (så kallad no-show) sker inga återbetalningar.

Ett bra tips är att inte vara alltför förfriskad när man kommer hit. Vi håller på mer med smak än med fylla. Vi har vakter i dörren så är man för marinerad i alkohol så kommer man inte bli insläppt. Det återbetalas inget för det fall det skulle ske.

Är bruden (eller brudgummen, vi diskriminerar inte) gravid är det kanske bättre att göra något annat. Foster och rökrum är en god kombination år 1912. Men inte idag. Åldersgränsen är förstås 18 år. Går man och bowlar kan man ibland ha med sig ett barn i famnen. Det går inte för sig hos oss.