MEDLEMSKAP

 

Nu sitter du nog och funderar på kammaren. Det är klart jag vill ha tillgång till en plats att kunna röka på dygnet runt årets alla dagar, men en medlemsklubb? Jag? Jag är ju inte ens adlig? Hur ska det här gå? Kommer jag få bifall? Utkastad? Utskrattad?

Lugn säger vi bara. Vi är exkluderande inklusiva. Medlemmarna spänner vitt över sociala klasser, vi har båda könen representerade (beroende på hur postmodern man vill vara, men för enkelhetens skull så leker vi att det just nu finns 2 kön om du läser vidare kommer du begripa att det är helt ovidkommande). Poängen är att det här är ingen Herrklubb. Vi har några som bor utrikes. Vi har VD:ar och rörmokare. Vi har sådana som är kallade av Gud att arbeta i Hans tjänst som medlemmar. Vi har poliser och folk som är säkerhetsklassade. I enstaka fall har vi stackars partners som blir påprackade ett medlemskap och som står ut med att vara här av något som på intet sätt annat kan beskrivas som äkta kärlek gentemot sin respektive.

Det våra medlemmar har gemensamt är att de röker cigarr. Och vill ha en plats att göra det på. Och kan föra sig, respekterar klubbens regler och alla medlemmar samt inte missbrukar det ansvar som det innebär att ha tillgång till en lokal dygnet runt årets alla dagar. Det är liksom grundplåten för ett medlemskap. Man behöver vara en behaglig person helt enkelt. Svårare än så är det inte.

Den som vill ansöka om ett medlemskap mailar sina personuppgifter till vår kundtjänst. Mailet skickas till info@cigarrklubben.se och ska innehålla följande:

-Personnummer.

-Fullständigt för och efternamn.

-Adress, postort samt postadress.

-Telefonummer.

-Epostadress.

-Skriv uttryckligen att du godkänner att vi genomför en kreditprövning på dig.

Det krävs en godkänd kreditupplysning för att vi ska komma vidare i processen, det passar förstås inte alla, men vi är noga med vem vi ens börjar prata med än mindre tar in. Är du av åsikten av att du vill komma på en visning innan vi gör något är du nog inte rätt person för oss.

Nästa steg är ett personligt möte på klubben. Det kan bli så att det blir flera till och med. Vi har ingen intention att hafsa igenom det här, fort och väl går sällan hand i hand. 

När du väl har blivit godkänd för ett medlemskap skrivs ett fysiskt avtal på plats och i samband med det betalar du för både medlemskap och nyckeldeposition. Du får din nyckel i handen och vips, pang, bom (eller inte så pang bom kanske), men då är du fullvärdig medlem i klubben och välkommen att nyttja den. Räkna alltså inte med att det här är något som görs online. Vi är för stofiliga för det. 

PRISER MEDLEMSKAP 2021

Priset för ett medlemskap för året 2021 är 7665 Sek (Inklusive moms). Det tillkommer sedan en depositionsavgift på 1500 Sek för nyckeln som man får tillbaka när man säger upp sitt medlemskap (förutsatt att man har den kvar).

Avgiften och depositionen erläggs i förskott. Avtal skrivs enbart med fysiska personer. Alla avtal är personliga.

Endast personer som är myndiga får vistas i lokalen/på klubben.