MEDLEMSKAP

Här kan du läsa om vad ett medlemskap innebär, hur det går till, hur du söker och längst ner på sidan hittar du prislistan. 

Nu sitter du nog och funderar på kammaren. Det är klart jag vill ha tillgång till en plats att kunna röka på dygnet runt årets alla dagar, men en medlemsklubb? Jag? Jag är ju inte ens adlig? Hur ska det här gå? Kommer jag få bifall? Utkastad? Utskrattad?

Lugn säger vi bara. Vi är exkluderande inklusiva. Medlemmarna spänner vitt över sociala klasser, vi har båda könen representerade (beroende på hur postmodern man vill vara, men för enkelhetens skull så leker vi att det just nu finns 2 kön om du läser vidare kommer du begripa att det är helt ovidkommande). Poängen är att det här är ingen Herrklubb. Vi har några som bor utrikes. Vi har VD:ar och rörmokare. Vi har sådana som är kallade av Gud att arbeta i Hans tjänst som medlemmar. Vi har poliser och folk som är säkerhetsklassade. I enstaka fall har vi stackars partners som blir påprackade ett medlemskap och som står ut med att vara här av något som på intet sätt annat kan beskrivas som äkta kärlek gentemot sin respektive.

Det våra medlemmar har gemensamt är att de röker cigarr. Och vill ha en plats att göra det på. Och kan föra sig, respekterar klubbens regler och alla medlemmar samt inte missbrukar det ansvar som det innebär att ha tillgång till en lokal dygnet runt årets alla dagar. Det är liksom grundplåten för ett medlemskap. Man behöver vara en behaglig person helt enkelt. Svårare än så är det inte.

Den som vill ansöka om möjligheten att teckna medlemskap mailar sina personuppgifter till vår kundtjänst. Mailet skickas till info@cigarrklubben.se och ska innehålla följande:

-Personnummer.

-Fullständigt för och efternamn.

-Adress, postort samt postadress.

-Telefonummer.

-Epostadress.

Ansökan är inte bindande, vare sig från din sida eller från klubbens. Det här är klubbens sätt att pröva om du är en ärbar person eller inte, innan du ens får komma på ett möte.

I samband med att du ansöker om medlemskap hos oss godkänner du att vi gör en kreditupplysning på dig. Vill du veta mer om hur vi hanterar dina personuppgifter kan du läsa vår dataskyddspolicy.

Det krävs en godkänd kreditupplysning för att vi ska komma vidare i processen, det passar förstås inte alla, men vi är noga med vem vi ens börjar prata med än mindre tar in. Är du av åsikten av att du vill komma på en visning innan vi gör något är du nog inte rätt person för oss.

Nästa steg är ett personligt möte på klubben. Det kan bli så att det blir flera till och med. Vi har ingen intention att hafsa igenom det här, fort och väl går sällan hand i hand. 

När du väl har blivit godkänd för ett medlemskap (och själv accepterar villkoren) skrivs ett fysiskt avtal på plats och i samband med det betalar du för bland annat nyckeldeposition. Du får din nyckel i handen och vips, pang, bom (eller inte så pang bom kanske), men då är du fullvärdig medlem i klubben och välkommen att nyttja den. Räkna alltså inte med att det här är något som görs online. Vi är för stofiliga för det. 

PRISER MEDLEMSKAP 2021

  • Helår i förskott 7665 Sek - 12 månaders bindningstid och en månads uppsägningstid - vårt förmånligaste och mest populära medlemskap. Är 20% billigare och ger tillgång till klubben årets alla dagar, dygnet runt.

Månadsdragning på autogiro-samtliga med 3 månaders löpande uppsägningstid:

  • Alla dagar, dygnet runt: 800 Sek per månad (alltså samma som vårt årsavtal med skillnaden att det är dyrare, men snällare mot plånkan).
  • Vardagar, dygnet runt: 300 Sek per månad. Ger tillträde måndag-torsdag dygnet runt.
  • Helg, dygnet runt: 500 Sek per månad. Ger tillträde fredag-söndag dygnet runt.
  • Distansavtal, alla dagar, dygnet runt: 200 Sek per månad. Gäller enbart för den som inte är skriven i länet.  
  • Måndagsexemplar (även kallat Askungen), gäller enbart två måndagar i månaden, fram till midnatt: 200 Sek per månad.
  • Samtliga medlemskap kan utökas till att omfatta din respektive med ett påslag på 30%. 

Poliser, brandmän, militär, anställda på SÄPO eller MUST har en specialdeal.

Det tillkommer sedan en depositionsavgift på 1500 Sek för nyckeln som man får tillbaka när man säger upp sitt medlemskap (förutsatt att man har den kvar). Depositionen erläggs i förskott. Avtal skrivs enbart med fysiska personer. Alla avtal är personliga. Endast personer som är myndiga får vistas i lokalen/på klubben. Priserna är inklusive moms (där det är applicerbart).

Vi ser gärna att medlemmar är vaccinerade mot covid-19 - det är varken ett krav eller ett önskemål utan mer en förhoppning.

Vi godkänner inte ansökningar från medlemmar som är under 25 år gamla.