Öppet Hus

Vi kommer under en tid framöver börja med öppet hus för allmänheten. Eller det är juridiskt sett allmänheten (ur tobakslagens synpunkt) men vi förbehåller oss fortfarande rätten att ta hänsyn till vilka det är som besöker oss. Det är ett bra sätt för oss att lära känna dig.

Det är en nedbantad och annorlunda version än det medlemmar åtnjuter. Du är att anse som juridisk allmänhet och det innebär vissa modifieringar i tjänsten:

  • Rökrummet är max 8,4 kvadratmeter i linje med lagstiftningen för rökrum till allmänheten.
  • Mat, dryck (inte ens vatten), snask och allt annat ätbart får inte följa med in i rökrummet. Det är bara cigarren som följer med dig in.
  • Ingen underhållning i rökrummet (alltså musik, TV eller så).
  • Som tur är möbler tillåtet, så du kommer inte vara stående.

Vi saknar tobakstillstånd så du får ta med dig det du vill röka. Vi har inte heller alkoholtillstånd och det går utmärkt att ta med sig egen alkohol som du får konsumera utanför rökrummet för en mindre serveringskostnad (vi tillhandahåller glas och fixar med disk etc.).

Läskeblask, snask och tilltugg finns att köpa hos oss, det är inget som man får ta med sig utan måste handlas här.

Vi håller Öppet Hus i tidsintervall - du bokar upp dig på det intervall som passar dig:

Fredagar - Söndagar: 12:00 - 14:30 samt 15:00 - 17:30. Första fredagen vi öppnar för öppet hus är den sjunde april 2023.

Priset är 200 kronor (ink moms per person). För att boka så mailar du till Kundtjänst på info@cigarrklubben.se och vi behöver följande uppgifter av dig:

  • Datum samt tidsintervall som du eller ni vill komma.
  • Juridiskt namn på samtliga som vill komma.
  • Personnummer på samtliga som vill komma.
  • Telefonnummer till samtliga som vill komma.
  • Epostadress till samtliga som vill komma.

Du behöver göra detta med minst ett par dagars framförhållning, vi har ingen möjlighet att godkänna förfrågningar på stående fot. Förfrågningarna godkänns av kansliet som arbetar kontorstider helgfria vardagar.

Man kan inte klampa rakt in. Vår publika adress är vårt huvudkontor och inte den plats där Klubben ligger. Det är lönlöst att dyka upp oanmäld hos oss. Du kommer att få information om exakt adress samt telefonnummer när din bokning är betald och bekräftad. För din planerings skull ligger Klubben högst centralt (7 minuters promenad från Centralstationen). 

När din bokning är bekräftad får du betala i förskott för att säkra din plats.

Är ni fler som kommer så behöver du förstås själv säkerställa att du har mandat att dela dina medföljares personuppgifter. Är man en större grupp av individer (företag, svenhippa etc) erbjuder vi istället andra möjligheter, du kan läsa mer om det här!

Ångerrätten gäller inte för den här typen av tjänster. Det är en juridisk kombination av en evenemangsbiljett och restaurangbokning. Vid utebliven ankomst (så kallad no-show) sker inga återbetalningar.

Övertydlighet är tydligen nyckeln så åldersgränsen är förstås 18 år.

Semivarmt välkomna!

Du kan även hitta oss på aktivitet.se