Öppet Hus

Vi har öppet hus för allmänheten fredagar och lördagar mellan 12-18. Tänk på att det är förbokning som gäller, vi har inga öppna dörrar så att man kan valsa rakt in. 

Vi förbehåller oss fortfarande rätten att ta hänsyn till vilka det är som besöker oss. Det är ett bra sätt för oss att lära känna dig.

  • Rökrummet är max 25% av lokalen som ni har åtkomst till kvadratmeter i linje med lagstiftningen för rökrum.
  • Mat, dryck (inte ens vatten), snask och allt annat ätbart får inte följa med in i rökrummet. Det är bara cigarren som följer med dig in.
  • Ingen underhållning i rökrummet (alltså musik, TV eller så).
  • Som tur är möbler tillåtet, så du kommer inte vara stående.

Vi saknar tobakstillstånd så du får ta med dig det du vill röka. Vi har inte heller alkoholtillstånd och det går utmärkt att ta med sig egen alkohol som du får konsumera utanför rökrummet för en mindre serveringskostnad (vi tillhandahåller glas och fixar med disk etc.).

Läskeblask, snask och tilltugg finns att köpa hos oss, det är inget som man får ta med sig utan måste handlas här.

För att få tillgång till rökrummet så behöver du vara registrerad. Vi har alltså registreringsplikt, det i sig kostar ingenting. 

För att registrera dig så mailar du till Kundtjänst på info@cigarrklubben.se och vi behöver följande uppgifter av dig:

  • Juridiskt namn.
  • Personnummer.
  • Telefonnummer.
  • Epostadress.
  • Om du accepterar nyhetsbrev, det är viktigt för oss, vi behöver informera om ändrade öppettider ibland, eller nya regler. Vi skickar sällan tjoiga och tjimmiga mail.

Du behöver göra detta med minst ett par dagars framförhållning, vi har ingen möjlighet att godkänna förfrågningar på stående fot.

Förfrågningarna godkänns av vår säkerhetsavdelning som arbetar kontorstider helgfria vardagar. Vi gör en koll på dig som inte syns någonstans och inte påverkar ditt kreditvärde eller något sådant. 

När din registrering är godkänd får du ett mail där du får ta del av viktig information om vad som gäller hos oss och kan således dyka upp och nyttja rökrummet så länge du legitimerar dig under våra öppettider för allmänheten. Tänk på att det är förbokning som gäller, du måste alltså höra av dig innan du ska komma med datum och tid så att du kan bli insläppt.

Priset för att nyttja rökrummet är uträknat utifrån röktid per cigarr. Enklast är att väga cigarren, det gör vi här på vår finfina våg.

Alla cigarrer upp till 10 gram kostar 200 kronor att röka i vårt rökrum. Därefter tillkommer det 20 kronor per gram.

Övertydlighet är tydligen nyckeln så åldersgränsen är förstås 18 år.

Semivarmt välkomna!