Vi anställer: Butik, kassa, servering, eventpersonal (med smakintresse).

Korta fakta om jobbet Anställningsform: Behovsanställning. Antal jobb: 8

Krav

  • Svenska, engelska, juridikstuderande

Om jobbet

Vi söker dig som har lite av allt. Arbetet i sig är inget butiksarbete per se, inte enbart iaf. Och inget restaurangjobb i den bemärkelsen. Eller servering heller för den delen. Eller eventpersonal.

Det är snarare en kombination av alla fyra egentligen.

Cigarrklubben är en privat medlemsklubb för cigarrentusiaster som öppnar en butik dit allmänheten har tillträde from den 18:e augusti. Butiken kommer att vara belägen på östra Kungsholmen (eller nedre Kungsholmen om man så vill).

I butiken kommer fokus vara på smak och svenskt hantverk. Kola, choklad, tryffel, lakrits etc. I förlängningen kommer vi även att sälja cigarrer.

Vi erbjuder även möjligheten för allmänheten att under strikta former använda vårt rökrum samt att avnjuta medhavd alkoholhaltig dryck.

Ibland har vi event och provningar och då är det precis som det låter det som gäller.

Vi söker dig som har ett smakintresse och ett genuint intresse för juridik, gärna juridikstuderande.

Att röka cigarr är inte meriterande, snarare raka motsatsen.

Vi verkar i ett komplext lagrum och arbetar enligt strikta rutiner. Det är viktigt att du är följsam och saknar impulsen att reagera. Din viktigaste egenskap är att du kan ta ett steg tillbaka när du är osäker för att ta reda på korrekt information istället för att lösa uppgiften på stående fot. Du trivs med att ta direktiv och känner dig inte begränsad om du inte får måla utanför linjerna.

Enda gången vi föredrar hastighet framför kvalitet är när det brinner (alltså inte i knutarna utan när man behöver ringa 112).

Du är alltså bekväm med att du saknar hela bilden och alla variabler och du uppmuntras att ta god tid på dig för att ta beslut. Det är en del av vårt DNA.

Anledningen är enkel, vi verkar i ett komplext lagrum - lagstiftarna har inte tänkt på att verksamheter som vår existerar och som lök på laxen har vi en hel del olika civilrättsliga avtal som begränsar oss på än det ena, än det andra sättet. Att skjuta från höften är inget vi gör. Vi arbetar lugnt och metodiskt.

Vi ser gärna att du studerar på ett högre lärosäte och juridikstudier. Du tycker att smak är roligt men inte nödvändigtvis så att du vill proppa i dig allt vi saluför. Att röka cigarr är ingen merit alls som vi nämnde förr. Vi vill inte ha överlappningar mellan personal och potentiella kunder/medlemmar.

Arbetet är på timbasis och schemaläggningen sker fredagar till söndag. Vi ser helst att du kan arbeta 2 helger per månad (alltså varannan fredag till söndag). Våra arbetstider är Kristerliga och präglas av arbete dagtid. Du bör ha lämnat arbetet runt 19 cirkus.

Du kommer att behöva frigöra dig 2-3 dagar mitt i veckan i samband med att du blir erbjuden anställning för utbildning (alltså under din första vecka hos oss).

Löpande utbildning kommer krävas, främst för att uppfylla tobakslagskrav, men den kan skötas på distans i de allra flesta fall och handlar om att säkerställa att inget har fallit i glömska. En gång årligen gör vi dock en ordentlig tobakslagsgenomgång för att se över eventuellt nya rutiner. Det gör vi tillsammans på plats.

Vi är ingalunda en Herrklubb och är inte särskilt förtjusta i grabbighet. Din personlighet som sökande är avgörande. Ditt kön är inte det.

Vi tar inte emot besökare. Fysiskt inlämnade ansökningar kommer att kasseras.

Skicka personligt brev och CV till info@cigarrklubben.se

Om anställningen

Lön

Lönetyp: timlön enligt handels butiksavtal.

Var ligger arbetsplatsen?

Fleminggatan 15

11226 Stockholm

Arbetsgivaren

Cigarrklubben CK Sverige AB

http://www.cigarrklubben.se